OLYMPUS DIGITAL CAMERAHoitopäivään kuuluu kolme hihnalenkkiä. Kaksi lyhyempää lenkkiä n 20 min. ja yksi pidempi 1-1,5 h reissu, riippuen koirasi ulkoilutottumuksista. Täällä maalla rapa roiskuu , mutta tarpeen tullen mennään pesuun lenkin jälkeen. Turkinhoito-ohjeita otetaan vastaan, sillä kokemusta on lähinnä saksanpaimenkoiran ja saven yhdistelmästä.

Meillä on tarjolla Nutro Natural Choice Adult lammas-riisi –kuivamuonaa . Se on soijaton ja vehnätön laatu. Omat ruoat voi tuoda mukana, mutta se ei vaikuta hintaan. Ruoat tarjoillaan totuttuun aikaan. Herkuista sovitaan erikseen, koiransuklaista yms. Barffarikoirien ruoista neuvotellaan, jos Metsäruusun pakastimessa on tilaa, sekin onnistuu.

Koiralle on varattuna oma patja ja laitan mielelläni siihen jotain lemmikille tuttua päälle, huovan tai pienen maton. Leluja voi ottaa mukaan. Mukana tulee kuitenkin olla ehjät panta ja talutin, sekä valjaat jos koira on niitä tottunut käyttämään.

Tuonti- ja hakuajat sovitaan yhdessä. Lemmikkiä tuotaessa täytetään hoitosopimus, jossa perusasiat ruokinnasta, mahdollisista eläinlääkärikäynneistä , koirasi ulkoilutottumuksista sekä yhteystietosi.